Anděl
Anotace: Jsi anděl na tomto světě smířená s láskou svou…
Nejsi sama pro bolest,
šedé mraky táhnou,
mohla jsi mít ratolest,
oči mé stále vadnou.
Lékem je hojivá mast,
na lásku však není
chci tě znova a zas
ve snu i v probuzení.
Sluncem či hvězdnou oblohou
stát jsi se měla,
ty však duhou stala ses
barevnou jak svět je sám.
Chci s tebou být,
chci možná jen snít,
tvá duše je mou
andělé se ve mne rvou.
Přečteno 738x
Tipy 11
Poslední tipující: akneliam, NikitaNikaT., takova, Vlk v rouše, Oči, Tomassi, Erion Fate, Bžunda
Komentáře (4)
Komentujících (4)