Podivná zranitelnosti . . .
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Toaleta
Podivná zranitelnosti!
Nevyzpytatelné jsou tvé kroky
okolo lidské duše . . .
Pro zlhostejnění
milované srdce opustit
. . . snad . . .
Až tolik chtělo by se Ž Í T
Tolik by se chtělo vnímat
že drží mě za ruce . . .
. . . naslouchá řeči mého srdce . . .
stejně jako já naslouchám . . .
Podivná zranitelnosti . . .
Tvá křídla snaží se uchlácholit čas
Jen zmrtvující je jejich van . . .
Bolestná nerozhodnosti
Vedeš mě cestou okolo mohyl
s ostatky bolestných rozloučení
Tak hledáš pramen živé vody
pro poslední naději zmrtvýchvstání
Tak hledáš pramen
pro nešťastného
. . . co nezná svou žízeň . . .
ani nevnímá tu tvou . . .
Někde v dálce staví kříž
Ještě ho ani nevidíš
Nenaplnění citu oslepuje
Ochromuje bolestnou nerozhodností
Tak plní se život prázdnem
V pokladnici dnů
zbylo pár mincí z bezcenného kovu
. . . pro nešťastného
co ani nevnímá svou žízeň . . .
Od nejvyšší bohyně Matky jsi byla vysvěcena . . .
Jsi nositelkou L Á S K Y !
Na to nikdy nezapomeň . . .
Jsi nositelkou L Á S KY !
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Myrja, její alter ego, Lucie Teru, Bžunda, Martanka
Komentáře (0)