Zimní sen
Anotace: Jsi se mnou alespoň ve snu
Zimní sen
Lesní zasněženou cestu měsíce svit objímá.
Větřík víří něžné vločky,mladé smrčky zulíbá.
Krásná chvíle.Pod nohama snížek křupá jiskřivý.
Dva milence doprovází sta hvězdiček třpytivých.
Kdo to bloudí zimní nocí v lese,cestou zavátou?
Poznám je?Už jasně vidím.Jsem to přece já a ON!
Náruč bílé borovice objala nás stínem svým.
Cítím tlukot jeho srdce.Líbej,než se probudím!!!
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Loudilka, Jabba_Hutt, excited, el viento, Ceraa
Komentáře (3)
Komentujících (3)