Doznívá chanson dne
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Reflexe
Chanson dne doznívá
Obraz úsměvu
pozvolna rozplývá se
Představa ticha
než vydechneš úžasem
nad zázrakem čísla dvě . . .
Setkání v diskrétním šeru
Ani nevím
jak jsme se navzájem připomněli
Ani nevím . . .
Bez konce
dlouhá ulice domovů
jeden patří tobě
jiný je zase můj
Zvonky bez jména
pár schodů
anonymních schránek
Tajemná pošta
od tvých
k těm mým ústům
když šeptem opakuji tvoje milá slova
Doznívá chanson dne
Tvůj pohled dojímá
poslední úsměv
se rozpíjí
v opršeném skle tramvaje
Poslední zbytek tvého tepla
ukrývám ve dlani pod kabátem
Poslední zbytek pohledu
schovávám zase pod víčka
Zvonění potrhlého řidiče
bláznivá jízda slzavou tmou
na konec mého světa
Vzpomínám na řasu ze tvého oka
. . . jak chvěla se . . .
Že by snad naděje pro zítra . . . ? . . .
Chanson dne v dálce doznívá . . . ?
Miluješ mě . . . ?
Přečteno 419x
Tipy 8
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, spare, takova, Lucie Teru
Komentáře (1)
Komentujících (1)