Jitrocelový sen
Mám…
Co vlastně ještě mám?
Ptám se,když vedle tebe usínám.
Nebe nad hlavou.
Hvězdu toulavou.
Vůně jara,
co mne pohltí.
Úsměv deště.
Čisté svědomí.
Život v náhodě.
Lásku na vodě.
Jitrocelový dech.
Divné mlčení,
když procházíš se v mých snech..
Přečteno 523x
Tipy 26
Poslední tipující: Pišák, cevert, sht1, prostě já, Severka, Martinecka23, Milásek, Lorraine, d---, kakaoo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)