Anotace: Mé pocity a uvědomění, jak jsem dříve ubližovala.
To nevím.Prostě mě to mrzí a chci poprosit o odpuštění, komu jsem ublížila.
29.01.2008 20:01:00 | losberundos
Možná nejde o to, aby ti odpustili ostatní ale aby sis odpustil ty sám....Pak jde vše snáz.
29.01.2008 19:29:00 | Marylin