Pro ni
Proč se děvče bráníš lásce,
ten cit je nám přece dán
Nespím, celé noci vzdychám,
tvůj obrázek v srdce mám
Snad se bojíš krásných dívek,
co jim muži podlehnou
Já však říkám, nemám zájem,
ty jsi moji královnou
Proto prosím moji paní,
ať mě vezme na milost
Vždyť v mém srdci vždycky bude
pro ni lásky stále dost
Přečteno 595x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Verule, Nikytu, Traci, jaňa, Maura, Milásek, maena, Beepat, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)