Jak moc tě mám ráda...
Anotace: ...To sem se zase jednou vypsat musela...
Ahoj,zas ti píšu
a ty na to nejseš zvědavý
ale přitom mě na tom záleží
já mám srdce bolavý.
Můžeš za to prostě ty
nemám ráda tohle zdání
myslím,že to není pravda a přitom
já se peru s nikým v tomhle klání.
Kde tě vídám nejčastěji?!
v noci,ve snech ve své hlavě.
Však čím dál tim víc potřebuji
lásku,něhu a tebe hlavně.
Mám tě ráda,Miluji tě..
možná ve snech
přijdeš hbytě
kéž tě znovu spatřím ve snech
a sen se stane něčím víc
at se to samé stane ve dnech
Miluju tě,dokážeš rozesmát můj líc :)
Komentáře (1)
Komentujících (1)