Anotace: co pro druhého dokáže znamenat jeden člověk...nejsem sice zamilovaná...a není,do koho bych byla:),ale o lásce se vždycky píš krásně...a v básních je vždycky více pravdy,než v celém srdci...
...není-li v srdci pocit,nemůže být dobrá báseň,nebo jak já říkám výplod (myšlenky a cit-emoce).
11.03.2008 01:56:00 | WAYWARD
Jsi.. tam někde... a proč po lásce netoužit a nehledat to oné, pravé :) moc sympatické
29.01.2008 22:15:00 | tančím na řasách smutné víly