smekám, nádhera, úžasný, jdu se zakopat...
01.02.2008 13:27:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
a včil poděkuju děvčatům... a taky Beanovi :o)
snažíš se...s pamflety
ale já radši kotlety
s brambůrkem voňavým
a nebo co já vím
nějakou tu kýtu -
po jídle su přítul-
ná páč jak všichni víme
s láskou žaludkem procházíme :o)
30.01.2008 18:53:00 | hanele m.
měl bych tu pamflet..
několik vět..
a vněm se píše..
že vždy je cesta
co vede zpět...
30.01.2008 18:44:00 | Bean