cynická
Anotace: dneska se budu smát já...
Záznamy
Stránka: Další Poslední
Záznam
cynická
Přidal: llavinka-k - 0 vteřin zpátky
01 2 3 4 5 0.00 (0)
Bez lesku, stezku a v euforii
mažu ve vzpomínkách svou historií
Bez šedi a v rozčilení
na tebe podám trestní oznámení
Budeš stíhán za podvody, lhaní a přetvářku
přečti si zákony lásky a mou prohlášku
Soudy tě čekají to si piš,
budeš chudá polochcíplá myš
Bez citu a s čistým svědomím
roli si s tebou ráda vyměním
Dnes já se budu smát jako cynik
a ty budeš tvrdě platit,co by viník...
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Ishtar
Komentáře (0)