O lásce
Anotace: K této "básni" mě inspirovala jistá slečna.
Tma už padla
a ztichly ptáci,
růže zvadla,
život se ztrácí.
Na věži už půlnoc bijí,
i silnou duši obava svíjí
když teď v dáli vlci vijí
spříznění jak klubko zmijí.
Jen úplněk se chladně dívá,
až po zádech běhá mráz.
Daleko,daleko se láska skrývá
a hledání ti zláme vaz.
Hledej cestu jak jen můžeš
a překonej všechen strach.
Nebo osamocen umřeš
a zbabělost bude tvůj vrah.
Teď už není cesty zpátky,
přímo za ní musíš jít.
Ona není jen z pohádky
a víš,že bez ní nelze žít.
Přečteno 447x
Tipy 18
Poslední tipující: kja-jin-ka, E.deN, Nussichoco, Okřídlená Lištička, Anita Buchtová, snupicek, Charibeja, Vlk v rouše, Sigurd II., Elena Suchomel, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)