Doteky
Doteky
Dvě zimy společných chvil
Podivný smutek nahradil
Co bylo naše,teď pokryl led
Chci to prostě vrátit zpět!
Protože všechny tvoje doteky
Mě budou pálit na věky
Věků…
Někde v sobě smutek nosím
Na rtech slova–odpusť,prosím..
A z těch horkých doteků
Co dřív hřály-je mi do breku…
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)