Anotace: .
Tohle je fakt nádherné... Znám tento pocit a doteď mi připadal obyčejný. Tahle báseň ukazuje jak je krásné nadějně věřit a nevzdávat se. Mnohdy po hořkém večeru druhý den je krásný...
31.01.2008 22:13:00 | d---
Moc hezky jsem si dneska početla u tvých básní. Jsou moc milé, plné lásky, citu, něhy, snění... Neumím to říct jinak, než že jsou krásně romanticky vymazlené a mají v sobě kouzlo, které se přenáší na nás čtenáře.
30.01.2008 21:44:00 | prostě já