Ještě...
Anotace: ...vzpomínka na léto
Ještě pořád chodím na to naše místo.
Ještě pořád tam zapadá slunce.
Ještě pořád je tam hezky.
Ještě pořád, i když už zima vkrádá se za kůži.
Ještě pořád cítím, jak jsi mě tam objímal.
Ještě pořád vzpomínám na tu krásu.
Ještě pořád, i když jsme každý někde jinde.
Ještě pořád…i když Ty už myslíš na jinou
Komentáře (0)