Nakreslím srdce
..............Tak co........udělám?....................
..........Hm.Namaluji...srdce pro Tebe............
......Nebude to dílo umělecké. Ne, to ne........
......Nic extra. Jenom… Jenom něco málo.......
......toho, co cítím. Jen nepatrný zlomek.......
.........mojí lásky, mých citů. Jenom.............
............Něco pro Tebe. Jenom?.................
.............Tobě vše, jenom chci...................
...............šanci dokázat Ti.......................
...................svou lásku...........................
.....................MT:-*...
Přečteno 744x
Tipy 8
Poslední tipující: Marfuša, Emily Winnacott, jedam, NikitaNikaT., excited, takova
Komentáře (6)
Komentujících (6)