Středa
Krásně čas letí
Už na kahánku středa má
Den v týdnu třetí
Ještě teď dojímá
včerejší informace
o dovolené snů
Vždy byla hlavně práce
a spousta prázdných dnů
A pak potkám muže
Vypadal tak obyčejně
Dal květ růže
a teče ve mně
jak křišťálový proud
plný něhy
Víc nechci lásku zout
Ani jiné břehy
Přečteno 527x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Milásek, maena
Komentáře (1)
Komentujících (1)