Bez lásky
Anotace: Každý touží mít někoho rád
Život bez lásky je jako dívka bez písně,
jak dívka bez krásy,jež přec chce krásu znát,
jak tulák,který světem bez cíle se toulá,
ač nemá nouzi,ani bídu,hlad.
Kdo pozná lásku,může šťastným být
i kdyby chudý jako ocún byl.
Když ho jen jednou někdo miloval,
je největším to štěstím pozemským.
Život bez lásky je jako dívka bez písně,
Přečteno 471x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, Holis, Iva Borecká, Caracol, Loudilka, Jabba_Hutt
Komentáře (3)
Komentujících (3)