Tři tečky
Anotace: konec si domyslete :) myslim že je to docela logické :D
Chci žít a chci zemřít
napsat báseň a roztrhat básní sešit
nechci plakat ale stále je mokrý kapesník
chci na vše zapomenout ale stále všechno řešit
chci změnit svět a na všechny se vykašlat
nechci umět číst a přitom si chci v tobě listovat
toužím pomstít se ti a odpustit ti vše
vím, že říkám pravdu a mé srdce přesto lže
Chci tě nevidět a do očí se ti dívat
Nechci tě milovat ale . . .
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Norlein, d---, Zweiblumen
Komentáře (2)
Komentujících (2)