Jednou

Jednou

Anotace: naivní důvěra ve změnu k lepšímu

Shrbená osoba ve stínu mém,
krčí se - říká si minulost.
Polední žár říká nech nebo ber,
šanci mi hází jak psovi kost.
Snad jednou vše uvidím z lepší stránky,
Neštěstí zvony shora odzvoní,
Ty prohrábneš rukou mé vlásky
a mlčky mi vše odpustíš.
Ohřej mi, lásko má, dlaně svým dechem,
postůj a počkej až přijde čas.
Jednou se čekání mine se spěchem,
pak nebude sám nikdo z nás.
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, prostějanek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí