S Tebou...
Každá chvilka s Tebou
patří mezi nejkrásnější chvíle života mého.
Tvé doteky s láskou a něhou
přijímám, opětuji.
S Teboou se mi nestane nic zlého.
Miluji...
Být s Tebou, zas a znova,
chci být, Ty se mnou též.
Stále slyším něžná slova.
Miluješ...
Jeden den bez Tebe býti,
utrpením pro mé srdce je,
chci s Tebou společně sníti.
Miluje...
Každá chvilka bez Tebe
mě nutí přemýšlet o Tobě jen.
V hlavě mám čisté, modré nebe.
V realitu se přeměnil můj sen.
Milujem...
Přečteno 485x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Adrianne Nesser, LisSe, kucky, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)