Anotace: Trocha zvědavosti, trocha stýskání...určitě znáte- dlouhé prohlídky stropu a přemýšlení nad nesmrtelností chrousta;-D aneb...nechci vidět do vzdálené budoucnosti...chci žít přítomností...PS: a mít Tě v srdci;-*...(další báseň do šuplíku...)
...už to tak bude;)
jako velryba bych si měla dávat pozor...
roboti píší, že jsou nablízku KRY...(ale stejně nemají šanci...protože je tu pořád záření)
31.01.2008 19:41:00 | Severka
muž tygr a žena ryba?? Možná dokonce vel?? ;) Nádherně meditativní ;)
31.01.2008 19:38:00 | prostějanek