Kouzlíš
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Oáza
Kouzlíš
(alespoň se mi zdá)
Všechna ta špatnost
(jako večerní mlhy)
brzy pomine
. . . i nepřejícná slova
i ten ironický úsměv
Nejsou to alegorie hvězd
Je to jen
zrcadlení oblohy
když k půlnoci
špinavá mlha ulehne
a hvězdy rozzáří se
v čistých pohledech
přejících . . .
Nemarni chvíli
a zkus lehkým polibkem
znovu oživit vyvanulý cit . . .
Třeba probudíš zapomenutou něhu tam
kdes myslela
. . . že jí dávno není . . .
Přečteno 413x
Tipy 16
Poslední tipující: Myrja, Noc17, Marfuša, spare, Vlk v rouše, její alter ego, Lucie Teru, Psavec, Martanka
Komentáře (1)
Komentujících (1)