Už nejsi jediná
Anotace: Sturčný výtah...říkám jen to, co není třeba, to co je třeba, netřeba nai číst
Před dávnými časy koukal ti do tváře,
a říkal: "Lásko má,
pro mě není větší záře
jen ty jediná.
Ty pro mě svítíš, když jdu spát,
tvůj úsměv voní sladce,
já mám tě rád."
I když jen krátce.
Když se ráno rozední,
slunce vyjde hladce,
poví ti své poslední,
přání, které tak chce.
Tím ti srdce rozpůlí,
a polovina porstě zmizí,
teprv teď se rozbolí,
že jste si opět cizí.
A pak už žádné:"Lásko má",
záře v nebi shasne,
teď tvá duše proklíná,
všechno, co bylo krásné.
Dnes ráno mluvil k tvojhí tváři,
a říkal: "Už nejsi jediná,
tvá duše už tak nezáří,
jiná mi spadla do klína."
Přečteno 469x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, 0-0, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)