Chvilka
Anotace: Velká škoda .....
Lásko má, počkej,
počkej ještě chvíli,
neb ten chladný čas
jako lišák lstivý,
mi tě stále bere.
A tak prosím,
počkej na tu chvíli,
kdy já sám,
jen se svým srdcem
a svou pílí,
budu moci
ti svou lásku dát,
a nikdo, ani čas,
mi tě lásko
nebude už brát.
Vymyslet tak
stroj času,
přemoci tím
tu zlou chasu,
jež mi brání
s tebou být,
bez tebe
se nedá žít.
Dnes je mi
fakt do breku,
chtěl bych
pronést heuréku,
nejde to však
lásko má,
mokré slzy
plují očima.
Přečteno 510x
Tipy 3
Poslední tipující: maena, Erion Fate, drahý
Komentáře (1)
Komentujících (1)