Zamilovaná
Anotace: .....Láska pro Lásku.....
Snad osud,možná štěstena
Určují života cíl
Ty pro lásku jsi zrozena
Já pro Tebe se narodil
Každý večer usínám
S Tvojí pusou na víčku
Tolik šťasten,že Tě mám
Když jsme spolu,mazlíčku
Vůně Tvá mě doprovází
Celé dny i noční tmou
Duše klidu nenachází
Srdce volá-buď jen mou!
Přečteno 789x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, WhiteSkull, Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)