Stýská se mi
Anotace: Když nejsme spolu...
I sněžence v zemi
po jarním čase
v únorové zimě stýská se
Vím, pohladil jsi mě
něžným hlasem
na malou chvíli,
jako když na obloze
ze slunce mraky odklopili
a ono dlouze líbalo bílý šat
Jak závidím bílým plátkům…
I rudé rety třeba zulíbat!
Přečteno 596x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)