Nenávist
To, že tě nenávidím Ti nikdy neřeknu
Protože Tvé oči neustále bodají do mého srdce
Bodají…. Stále bodají
Nenávidím Tě z celého srdce
Tak jako ty mi ještě nikdo nikdy neublížil
Ani nevíš jak to bolí
Už tu bolest nevydržím
Tu bolest, která neustále rve mé srdce
Nejhorší na tom je to, že jsi mi pořád na blízku
Jsi tak blízko, že ani nevycházím z domu
Abych Tě náhodou nepotkala
Nenávidím Tě…
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
Komentáře (2)
Komentujících (2)