Anotace: .
vzpomínky ve větru
chytit bych chtěla
nečekat do zítra
jak pilná včela
slzy v mých očích
vábí Tě zpět
jak chtěl by motýl
v květu přiletět
stále Tě prosím
pohledem žádám
zůstaň!
oči se mhouří
objetím káráš
pak jenom slůvko
lásko, už přestaň...
02.02.2008 14:31:00 | forget-me-not