Chutnáš jako čokoláda
Chutnáš jako čokoláda,
která jazyk pohladí,
vždy když na Tě koukám z rána,
jemností mě překvapíš.
Rozplýváš se na jazyku ,
cítím se jak zmámený,
pociťuji ve svém nitru,
že jsem s Tebou ztracený.
Pomlaskávám si Tvým tělem,
chtěl bych vhlnout na Tvých rtech,
ochutnávat v stavu bdělém,
pod přikrývkou z hvězd.
Zabalím si okamžiky,
které s Tebou prožívám,
pokaždé Ti říkám díky,
jsi jediná co mám.
Přečteno 473x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Rolnička, Danah, 0-0, pavlis, isisleo
Komentáře (6)
Komentujících (5)