Anotace: Pravda....anebo snad ne???
Tak prešně toto znám, vždy se snažím říkat na rovinu, NE..ale oni jako, kdyby byli hluší..a nechtějí pochopit, že ty to můžeš cítit úplně jinak než oni..dokonce i po tom,co jim to xkrát vysvětlíš..stále dokola, a k ničemu to nevede..a pak..přijde ten zlom, a je konec..
10.11.2008 10:23:00 | Agniezka
Život není jen o lásce, ano.. život je i o bolesti, nenávisti a tak dááále a daleko...
Jen si uvědomit, že taková bolest jakou prožíváš... bolí jak moc? Nezapomínej, že jsou činy, které umí bolet mnohem víc...
02.02.2008 12:42:00 | BlackTangerine