Psst..
slyšíš?
Jemné vlnek šplouchání..
To jak si břeh
s břehem tiše vypráví..
Každé slovo,
co přes vodu je posíláno,
pohladí
a jako ozvěna se nese
rákosovou trávou..
:o)
Nádherná básenka..
a moc děkuju za pro mne nové slovo
"našuchoria"..
jsou totiž slovíčka, do kterých
se zamilovávám..
třeba když Šuměnka napsala, že zapadající slunce
je "starý ostychář", nebo džemo "mrákava"..
04.02.2008 11:10:00 | Cecilka