Anotace: Bojím se...
básničky od srdce jsou nejlepší. ty od zhrzeného ale bývají nejlepší.
23.10.2012 00:30:27 | CCGREE
Láska vyvolává strach,strach vyvolává lásku,láska vyvolává..
24.08.2010 01:02:00 | Dreamer.In.The.Inside
Neměj strach!;o)
Bojím se být sama bez Tebe,
bojím se hledět i na nebe,
bojím se bez Tebe tu spát,
bojím se, že mne nemáš rád!
Bojím se přiznat k Lásce své,
Bojím se říci: Ať si jde!
Bojím se Lásky i samoty,
bojím se, že nejsi to Ty,
kdo je mi navždy souzený,
že zbydou mi jen marné sny...
26.04.2008 23:05:00 | Kozoroh 1