Pláče pro jiného
Anotace: Kamarádovi... Promiň
Pár chvil
skrytého štěstí
když její hlava
je na tvém rameni
a smíš ji obejmout
Ona však
pláče pro jiného
Kousek nebe
se zahalil
do černé krajky
měsíc se skryl
za zhaslé lampy
po půlnoci
Začaly hrát ploužáky
však nepřísluší
vám spolu tančit
už proto
že její nohy
se podlamují
z alkoholu
Přiotrávit se
kvůli klukovi
nemělo cenu
Ty se smíš
jen dívat
jak mizí v nemocnici
..............
Za pár hodin bude svítat
pojď, půjdeme domů
dřív, než rozsvítí se lampy
Přečteno 470x
Tipy 24
Poslední tipující: Behemot, Iwetta, jesus of darkness, jiljovský, Santinan Black, Oči, Lota, Albertinka, jesterka, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)