svobodná
Anotace: napatřit nikam, nebýt svázaná, to je svoboda
hnusný hejno bílých vrán,
kdo nevěří že jsou
nezná bolest vyvržení,
hnusný hejno černých vrán,
jsou tu opodál,
jako supi čekají - kdo vyrve srdce první?!
nejsem svobodná
táhne mě to dál,
dolů do bahna,
srdcem čistá i špinavá
touha být svobodná..
divokost a síla...
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: Rbb, NikitaNikaT., Martanka, Pišák, Bíša, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)