Ty jsi tam
Chtěla jsem napsat báseň,
jenže ztratila jsem verše, slova,
však kouzelná vzpomínka na Tebe
mě nepřestávala provázet dnem.
*děkuji*
Tak chci říct jako už předtím,
znova a v křídlech ptáků posílám,
že nejsi jen tím pouhým snem,
že s lehkostí zas usínám.
*ač smutně, když ty jsi tam*
Přečteno 694x
Tipy 5
Poslední tipující: Sajurii, už ne pernikova princezna, grázlík
Komentáře (0)