Berunko...
Anotace: To mě tak napadlo..při malování kuchyně
/Hance/
Chtěla bych napsat verš
tak dokonalý
jako jsi
v mých očích
ty –
Chtěla bych ještě jednou
prožít moment
tak dokonalý
jako vzpomínka
na tebe –
Chtěla bych alespoň na chvíli
vrátit milostným písním
smysl –
Přečteno 554x
Tipy 6
Poslední tipující: IIvulka, Herjann Skald Vargstjern, Skywalker, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)