ROMEO & JULIE
& stýkáme se jako tajní milenci…
Skrýváme – jako ti dva (zadaní) tenkrát v parku
uprostřed ničeho…
Nenápadně ukradnem si
chvilku
(Jak dítě cukroví z talíře)
Schováme se v tom Všem
& tomu všemu
(pod peřinu) –
Utečeme nepřejícím PROTI
před Monteky i Kapulety
našich neshod –
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Liss Durman, Bíša, Lukáš Rymeš, just me, Sajurii
Komentáře (2)
Komentujících (2)