Je to super, Mauro!
Za to malý dárek pro Tebe tu mám!
Večerní soumrak tiše nás skrývá,
líbám Tě v háji potají,
nad námi Měsíc nudou zívá,
hvězdy nám souhlas dávají!
Tu náhle zatáhlo se nebe,
déšť nám prach pochybností smyl,
Ty Mne chceš a já zase Tebe,
tisknem se k sobě ze všech sil!
A vítr šeptá naše jména
jak tiché mantry, ukrývá
svým pláštěm, že muž jsem, Ty žena,
a vše do sebe zapadá!
Jsme dva, však jedno srdce máme,
a pár těl jedním zdá se být,
hvězdy hasnou, my přísaháme
navždy si v Lásce věrni být!
08.02.2008 22:49:00 | Kozoroh 1
šeptám přání andělovi
jež za víčka do snu vstoupil
ať víla z rozkvetlého bodláčí
ladně přitančí
na má ústa hřejivá
pro polibky dva
04.02.2008 12:17:00 | vodnař