Z filmu pro pamětníky
Anotace: Colorka a já při angličtině. Duo. Každá jinak, každá jinému, každá jiná. Mtr:-*
Chtěla bych být tou
děsně pomíjivou láskou
které se mi nedostává
Chtěla bych být tím
čarokrásným opojením
všech (těch) zamilovaných
co potkávám v parku
(colorka)
Chtěla bych být ta
co chutná
jak rozpuštěná čokoláda
co jí máš tak rád
-k večeři...
Chtěla bych být těmi
nedostupnými a
zamilovanými chvílemi
které jsou jak z filmů
...pro pamětníky...
(já)
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, Ayla, Simísek, just me, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)