... protékáš mě
Prolog
ententýkem cukrblíkem
vyrostlo ve mně světlo
svými prsty mi srdce hnětlo
pak nalilo si kafe s mlíkem
a proutěnou metlou
s ušmudlaným kapesníkem
provedlo předpodzimní úklid lásek
tak teď mám vztek
a taky hromádku ručiček, číslic
ozubených koleček, písku... a příslib
slunečního svitu z hodin co vlastně nikdy netikaly
krásně jsme si spolu hráli
šlapalo nám to přesně na vteřinu
než jsi mě... minul
.
.
...protékáš mě
mořem tekutých krystalů
plavala jsem
když čas se ještě měřil postaru
ručičky hodin ukazovaly na sen
nikdo nic nehrál pro zlato oskarů
každá báseň
odtékala pomalu
a byla tvým hlasem
momentálně myšlenky váznou
je časoprázdno
a chladnou vášně
vážně
.
.
.
Přečteno 710x
Tipy 20
Poslední tipující: Heda, jedam, Taog, NikitaNikaT., Psavec, .K.r.i.s.t.y., Rozárenka, WhiteSkull, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)