Úsměv
Anotace: Co dokáže úsměv Anděla...
Zas vídám tě s úsměvem na tváří
Tvé šťastné oči tu temnotu rozzáří
Když na mě se usměješ, mé srdce buší
Je nádherné vidět, jak ti to sluší
Hvězdičko moje... sviť stále dál
Buď tu se mnou... já jsem se tak bál
Pral jsem se se svým svědomím
A krutý to byl boj
Neopouštěj mě.. jsi jediný
Anjelík moj..
Přečteno 630x
Tipy 2
Poslední tipující: veronicie
Komentáře (1)
Komentujících (1)