´Koukam, je třeba si dávat pozor... Až půjdu s někým na kafe...
22.02.2008 00:24:00 | Richard LaFontaine
Hmm..báseň podobně-tématickou jsem taky dnes vkládala:-)Trefně a poeticky vyjádřeno..:)
03.02.2008 17:14:00 | Andrea Vatulíková
To BlackTangarine: Děkuju..Děkuju za tvůj komentář, Jako jeden z mála mi připadá upřímnej
03.02.2008 13:43:00 | brko
Těžko vyjádřit co si myslím o téhle básni, těžko popsat co ve mne vyvolala... A už vůbec nejde říct.. oh, chápu to..naprosto ti rozumím. Byla by to lež. Nerozumím ji, rozumím ji jen jak já chci.. představuji si o čem asi je... a to se mi na ní líbí nejvíce. Stejně tak i to, jak je napsaná.
03.02.2008 13:28:00 | BlackTangerine