Štěstí
Spojením dvou srdcí čtyřlístku,
vyléčíme z lásek bolístku.
Uvařím ti lektvar z zázvoru,
pak tě pozvu k sobě nahoru.
Ukážu ti obraz ze zahrady,
zakrývajíc přitom svoje vnady.
Nehodlám se chovat rozpustile,
abych nezkazila kouzlo této chvíle.
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, takova, Dračičák, bobi bobie, Psavec, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)