A srdce mé již nemá sil
dál bít se s prchavými stíny
tam, kde jen přelud Lásky zbyl,
a splynul s pochmurnými splíny.
Ještě chci malou chvilku snít,
než vytratím se za setmění,
že zas smím z číše Lásky pít,
ač skutečnost to sotva změní.
Tesklivá rána, z nichž tu vstává
zas další bezútěšný den,
kdy v srdci zmírá touha hravá,
a vášeň zdá se k smíchu jen!
A zas jen bez cíle se toulat,
trápit se pro ztracený sen
Lásky a všechny mosty bourat,
toužit po zapomnění jen...
10.03.2008 13:25:00 | Kozoroh 1
z ranních mlh a červánků
vystupuje touhy sen
na polštáři pár pramínků
probudil den
04.02.2008 12:19:00 | vodnař
...zas a zas.. nevím co říct... tak opět to hrané Líbí se mi...
(až se stydím)
03.02.2008 16:28:00 | BlackTangerine