Po večírku
Anotace: Pro každého neznamená polibek příslib lásky
Po večírku
Přece jsme se políbili!
Vím,bylo ráno a bděla jen únava.
Byla jsem zaplavena vlnou něhy
a oslepena skutečností,že jsme spolu.
Jen nevím kdo mi to zašeptal,
že jsi mě podvedl.
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Caracol, carodejka, Jabba_Hutt
Komentáře (2)
Komentujících (2)