Víš ty co, oni ti tvorové bývají strašně natuplí...
Aby ses toho dočkala, toho nápadu si sundat brejle..
Proto radím osvědčené:
Šlápni mu na nohu
nebo ho kopni do holeně!!!
:-))
05.02.2008 07:41:00 | La Suneteto
Sundat brýle?
Hmm..s tím zkušenosti mám..
občas k tomu i polštář používám..
a jen tak letmo.. :o)
(jo, nikdy nedospěju..
snad proto nadhled
v životě prostě beru..)
:o)
04.02.2008 13:17:00 | Cecilka
Jj, citím též trochu smutku, ale dílko je myšlenkové a zapůsobilo, pač jsem si cosi připomněla, velmi se mi líbí "uražená jen na oko"
03.02.2008 18:11:00 | NikitaNikaT.