Anotace: Původně napsáno v latině pro Liter přeloženo do češtiny, abyste z toho taky něco měli... Pro mojí jedinou Vílu, která už pochopila...
Velmi emoční básenka, velmi mě zaujala, skvěle napsaný obsah. Já bych ale lásku za koně nevymněnila. Snad možná někdy v brzském mládí, ale dnes už ne, neb si myslím, že jsem zcela poznala její význam ...
03.02.2008 17:39:00 | NikitaNikaT.