...Zbylo...
Můžem tu zůstat
a hrát si na lásku,
ale pozůstalým už to není milé.
Odejdem
ty nebo já
-každý jiným směrem(důležitě)
už je to jedno
Ukradli jsme si kus
života
srdce
a hlavně tý lásky
-ta to odnesla nejvíc
*pamatuješ ještě
jak jsme v nedělním dešti
šli bosí kalužemi?
-zapomněl jsi
a já vlastně taky
listí nás odválo
daleko...
...daleko
-už je jaro
z podzimu zůstalo
jen bláto na botách
*to než jsme si zuli*
Přečteno 387x
Tipy 12
Poslední tipující: christiana včera neusnula, qpal, S..a, Psavec, Simísek, lalej, 1Jenny1, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)