Vzdáleně blízká
Anotace: Zářivý sen byl dnes odměnou pro tebe, daleký rozhled .....
Zářivý sen byl dnes odměnou pro tebe,
daleký rozhled mohl být z věže.
Vím, že nemáš ráda kamenné schody do nebe,
snad jenom ty v milování bez "otěže".
Paprsky zlatě hlazená do úsměvu,
navoněná parfémem horských úbočí,
přicházíš nocí pro lásku a něhu
a tvé srdce na mé mile útočí.
S půlnocí čas se vždy zastaví,
vzájemně letíce za sebou,
slovíčka veršíků tu chvíli oslaví,
v pruhatých "ponožkách" pak těla nezebou.
Průchod dáváme spojení citů,
v dotecích - v polibcích - ve vášni,
nekonečně krátce je do úsvitu,
tak miluj mne LÁSKO - miluj a "nehasni".
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., pejrak, maena
Komentáře (1)
Komentujících (1)